Penis XXL krema

Penis XXL krema

Usnjena ovratnica in povodec Sportsheets

Usnjena ovratnica in povodec Sportsheets

Črn analni čep s kristalčkom Anni

Črn analni čep s kristalčkom Anni

Penis XXL krema

19,90 €
Rok dobave 4-6 dni
SKU
I1-06214390000

Lastnosti

  • Za moške
  • Stimulacija penisa
  • Za telo

Kratki opis

  • krema za večjo in močnejšo erekcijo
  • prodre v tkivo penisa
  • enostavna uporaba

Krema Penis XXL v svojih 200 ml skriva enkratne sestavine, ki prodrejo v tkivo penisa in tam sprostijo njene učinkovine, ki lahko posledično poskrbijo za trše, bolj krepke in večje erekcije.

Enostavna uporaba
Uporaba kreme je enostavna, saj se jo nanese neposredno na penis. Naravne sestavine lahko tako prodrejo v tkivo penisa in spodbudijo kroženje krvi v njem, s tem pa tudi omogočijo boljšo trdoto in povečanje.

Kako se krema Penis XXL razlikuje od drugih pripomočkov za povečanje penisa?
Razlike so znatne. Penis XXL je krema, ki učinkuje transdermalno, kar pomeni, da njene sestavine prodrejo v tkivo penisa ter pomagajo k bolj krepkim, tršim in večjim erekcijam.

Navodila za uporabo
Majhno količino kreme nanesite na penis in jo nežno vmasirajte. Za najboljše rezultate jo uporabljajte 8-12 tednov dvakrat dnevno. Bodite vztrajni in potrpežljivi.

** Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da se bo z uporabo kreme Penis XXL v obseg in debelino povečal vaš penis ali da bo povečanje vašega penisa stalno, vaše erekcije pa bodo postale močnejše in trdnejše ter krepkejše. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.

Več informacij
Vsebina 200 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!